LOGO PROVA 1111
https://escapemonasterium.com/
ROOM ESCAPE CLÁSICO
https://exploraroom.com/
ROOM ESCAPE PORTÁTIL

OBERT

NORMES TRANSITÒRIES:

█ El joc es desenvolopa al carrer i en espais publics. Hem de seguir les normes generals.
█ Si algú té simptomes, avisar amb temps i veniu a jugar un altre dia en els propers 6 mesos.
█ Recordeu que no es permet l’us del bany en bars i establiments publics.
█ Obligatòria la mascareta en locals i al carrer si distància inferior a 2m. 
█ Amb o sense guants, però amb neteja de mans/guants obligatòria al començar.
█ El GM portarà un expenedor de gel desinfectant.
█  Foto final de grup sense atrezzo addicional. La farà el GM amb la seva càmara i us la enviarà. 
█ El material per al joc vindrà tot desinfectat.

PROPOSTA

Combinació de gymkhana i room escape, per a passar més de dues hores de joc i entreteniment a l’aire lliure, buscant i solucionant pistes, visitant paratges bonics i llocs interessants.

ON JUGAR

Els diferents recorreguts de cada joc estàn pensats perque pugueu conèixer i passejar per llocs agradables, on gaudir de l’arquitectura, cultura i/o natura, segons la temàtica de cada un.

JUGADORS

Fins a un màxim de 40 jugadors, agrupats en equips de 2 a 8 persones, tot i que aconsellem que els grups siguin de 4 a 6, suficients per solucionar pistes i disfrutar tots del joc.     

MODE COMPETICIÓ

El minim perque es realitzi l’activitat es de 5 jugadors, en un sol equip, o en varios per veure qui acaba abans i qui aconsegueix desvetllar l’enigma final. Si s’apunten més equips competireu entre vosaltres o contra ells.

NIVELL/DURADA

Principiants i jugadors que hagin fet pocs room escape jugaràn en unes tres hores. Grups molt experts, en dues hores i mitja. Nivell de joc mitjà, per equilibrar amb tots els grups.

REQUISITS

S’aconsella calçat i roba còmodes, i previsió de complements per a possibles canvis de temps, fred, calor, gorres, abrics… Si plou es desconvoca l’activitat, però per si un cas… Es recomana portar una motxilla escolar buida per recullir les pistes del camí. Un telèfon amb conexió a internet per contactar algunes pistes. Millor dos per si un falla.

Tots els llocs on s’hagi d’entrar son en planta baixa o disposen de facilitats per a l’accés de persones amb minusvàlua fisica.

 

PREU

Consulteu preus al formulari de reserva, segons sigui entre setmana o cap de setmana, i també preus especials per a escoles.  Els nens de 0 a 7 anys no paguen.

Si sou menys de 5, heu de reservar igualment per cinc, ja que es el preu minim, però podeu jugar éssent menys sense problema.

Confirmar la reserva amb paga i senyal del 40%, o pagament total. VISA, transferència o bizum. Si el pagament és parcial, la resta en efectiu o bizum, al iniciar l’activitat en el lloc de trobada, o transferència/ ingres sense sobre en un caixer tres dies abans  per a que arribi abans de l’inici del joc.

Tots els preus inclouen el 21% d’IVA. Avisar si necessiteu factura amb IVA desglosat per a empresa.

CONDICIONS

A partir de 24 jugadors podeu sol.licitar activitat exclusiva per al vostre grup o empresa.

Edat minima per participar sols 18 anys. Menors acompanyats amb responsabilitat i permis signat per adults (al carrer, evitar perills). 

Si plou o existeix amenaça seriosa es posposarà l’activitat (A). També si surgeixen actes no previstos, com fires, concerts, manifestacions, que impedeixin el desenvolupament normal de l’activitat durant el recorregut (B).

Si es posposa per (A) o (B) tindreu 3 mesos per escullir nova sessió. Si no es possible, es retornarà tot l’import després dels tres mesos.

Anul.lacions per part dels jugadors: Abans de 2 setmanes es retornarà l’import total, o es permetrà buscar una altre data. Abans d’una setmana, es permetrà buscar nova data, sense devolució. Menys d’una setmana, es perdrà l’import satisfet. Cassos de força major demostrables s’estudiarà la millor solució. DE MANERA ESPECIAL, SI DURANT AQUESTS DIES NOTEU QUE ESTEU INDISPOSATS, ENCARA QUE SIGUI EL DIA ABANS, AVISEU I BUSCAREM UN ALTRE DIA PER JUGAR EN ELS PROPERS SIS MESOS..

Heu d’arribar 15 MINUTS ABANS DE L’INICI. Si us retrasseu molt i hi ha més equips no podreu iniciar l’activitat si ja han sortit tots. Si esteu sols avisar i veurem si podem arreglar-ho.

 

CIVISME

Com que l’activitat transcorre per la via publica, es important respectar les persones y les senyals i normes:

No cridar ni fer sorolls que puguin perturbar la convivència amb la resta de la gent, al carrer o en locals publics.
No posar en perill als jugadors ni a altres persones. Creuar els carrers per els passos de vianants o amb el semàfor en verd.
Es tracta d’un joc, es pot anar depressa, però no es necessari córrer. Evitar accidents que converteixin un dia festiu en un dia tràgic.
 
CAP PISTA NI INDICACIÓ INCITARÀ ALS JUGADORS A SALTAR-SE LES NORMES DE CIRCULACIÓ NI DE CIVISME. L’empresa no es responsabilitza d’actes vandàlics, temeraris o d’aquells que es saltin la Llei i posin la seva vida en perill. Per aquest motiu els menors d’edat han d’estar amb un adult que es responsabilitzi i que els tingui controlats.

 

TEMÀTICA

#1 – ATEMPTAT A LA EXPO DE 1929:

Als anys 20, a Barcelona, durant les obres de construcció de l’eix de l’Exposició Universal de 1.929 entre Plaça Espanya i Montjuic, un grup d’anarquistes pretenien realitzar un atemptat durant l’inauguració.

Van amagar el material explosiu dins del recinte per poder-lo usar aquell dia.

Però van ésser descuberts, y aquell material va quedar oblidat en algun lloc, amb el perill de que algun dia explosioni.

Tenim informació dels passos que van seguir i vosaltres sereu els encarregats de buscar-lo i trobar-lo.

No dubtem de la vostra professionalitat.

 

IDIOMES

Totes les pistes estàn en català, castellà, anglès i francès. Els ajuts del Game Master també serà en qualsevol d’aquests quatre idiomes.

Els noms o rètols que es llegeixin del carrer estàn escrits segons correspongui.

ESCOLES

Preu especial per jugador, per a grups escolars de minim 24 participants. La factura s’haurà d’emetre a nom de l’escola per beneficiar-se dels preus esmentats.

Hauràn d’aportar tants tutors com grups s’organitzin, sense cost. Per exemple, per 24 jugadors poden muntar-se 4 grups de 6 i necessitareu 4 tutors, responsables de grup.

CONTACTE

Truca’ns o envia’ns un email

ROOM ESCAPE VIP, S.L.
Gran Via Corts Catalanes, 202 local 3. 08004 Barcelona (España).
NIF: B-67.015.255
Tel: +34 93 144 61 55 // +34 673 650 612
roomescapevip@gmail.com

 

 

Close Menu